Mitään ei tuhlata

Tässä dystopiassa nuori mies asuu yksin mökissä Irlannin maaseudulla. Hän selviytyy viljelypalstansa ja kekseliäisyytensä avulla. Toiset ihmiset ovat uhka selviytymiselle, joten lähiympäristö on täynnä rakennettuja ansoja. Jotain katastrofaalista on tapahtunut ja maailma on palannut luonnontilaan, jossa vahvimmat syövät heikommat, joskus jopa kirjaimellisesti. Miehen seesteinen elämä järkkyy, kun kaksi naista, äiti ja tytär, ilmestyvät oven taa pyytämään ruokaa ja suojaa.

Silloin kun välttämättömät resurssit ovat vähissä, onko parempi olla yksin vai yhdessä? Toisaalta mies ei halua lisäsuita ruokittavaksi, mutta toisaalta yksin on turvatonta ja yksinäistä. Elokuvassa Survivalist puhutaan vähän ja se keskittyykin jokapäiväiseen ruuan hankkimiseen ja kolmikon ryhmädynamiikkaan. Heitä uhkaa sekä sisäiset konfliktit että ulkopäin tuleva uhka, jengi, joka haluaa tuhota heidät. Omaa reviiriä kuitenkin puolustetaan viimeiseen asti.

Tarkista saatavuus