On taloja, joita ei vain kannata remontoida

Aviopari (heidän nimiään ei koskaan sanota) asuu kauniissa isossa perintötalossa niityn keskellä. Mies on runoilija, joka yrittää kirjoittaa seuraavaa kokoelmaansa. Vaimo remontoi lapsenkaipuisena tulipalon vahingoittamaa taloa. Parisuhde joutuu koetukselle, kun oven taakse saapuu vieras mies, jonka aviomies toivottaa tervetulleeksi, mutta vaimo on epäileväinen. Ja hyvästä syystä, sillä tästä alkaa sekava painajainen.

Mother! ei varmasti jätä katsojaa kylmäksi, sekä hyvässä että pahassa. Kamera on usein melkein kiinni näyttelijöitten kasvoissa ja musiikkia ei elokuvassa ole ollenkaan. Elokuvan genreä on vaikea sanoa, koska se kuuluu niin moneen ja toisaalta ei mihinkään. Se on omituinen, painostava, ahdistava, verinen sekoitus kaikkea.

Tarkista saatavuus