Varaaminen on nyt helpompaa

Voit varata aineistoa verkkokirjaston kautta

Tee ensin tiedonhaku. Voit rajata hakutuloksia esimerkiksi kielen ja aineistotyypin mukaan sivun oikean reunan suodattimilla. Varauksen voit tehdä suoraan hakutuloksista tai voit valita teoksen nimen nähdäksesi teoksen tiedot. Jos et ole kirjautunut, valitse Kirjaudu sisään varataksesi ja kirjaudu tunnuksillasi. Jos olet jo kirjautunut, valitse Varaa teos.

Valitse noutopaikka, johon varaamasi aineisto kuljetetaan sinulle noudettavaksi.
Varaa teos valitsemalla ”Lähetä varauspyyntö”.

Voit määritellä ”Omat tiedot” -välilehdellä ensisijaisen noutopaikan.

Varausta tehdessä voit aina valita myös muun noutopaikan kuin oletuksena olevan toimipisteen.

Varaus on maksuton. Noutamattomasta varauksesta peritään maksu. 

Voit peruuttaa varauksesi verkkokirjastossa, jos sitä ei ole vielä käsitelty eikä teos ole vielä matkalla tai noudettavissa. Jos varaus on ehditty jo käsitellä, ota yhteyttä noutopaikaksi valitsemaasi kirjastoon.