Puhelinmyyjä työssään

Boots Riley: Sorry to bother you (2018)

Afroamerikkalainen Cassius, joka asuu sukulaismiehen autotallissa tyttöystävänsä kanssa, ei ole menestyjä ja hän huomaakin rahojensa olevan aivan loppu. Epätoivoissaan hän saa työpaikan puhelinmyyjänä ja yllättäen menestystä (ja rahaa) alkaa tulla ovista ja ikkunoista. Syynä tähän on ”valkoinen ääni”, jonka Cassius löytää sisältään. Ääni, joka on miellyttävä eikä lainkaan epätoivoinen, valkoisen miehen ääni. Rahan huumassa tulee sitten myytyä mitä vain kenelle vain; lehtiä, sähköliittymiä, orjuutta, mitä näitä nyt on…

Elokuvassa Sorry to bother you nyky-yhteiskunta näyttäytyy absurdina, outona ja surrealistisena. Kaiken huippuna häilyy WorryFree-yhtiö, joka tarjoaa koko elämän kestäviä työsopimuksia sekä päälle vielä ilmaisen ylläpidon. Voiko työorjuutta enää paremmin brändätä?

Tarkista saatavuus