9. Olet ennenkin suunnitellut lukevasi kyseisen kirjan tai kirjailijan muun teoksen, muttet ole saanut syystä tai toisesta luetuksi

Maskame, Estelle: Dimily- rakastan

Kirja kertoo 16-vuotiaasta Eden Munrosta, joka lähtee viettämään kesää isänsä luokse Los Angelesiin Kaliforniaan. Siellä Eden tapaa ensi kertaa äitipuolensa, sekä kolme velipuoltaan. Alussa Eden vihaa vanhinta velipuoltaan Tyleria, mutta Tylerissa on kuitenkin jotain, joka vetää Edeniä puoleensa. Monien mutkien kautta Eden huomaa olevansa ihastunut Tyleriin, vaikka tämä on ainoa ihminen, johon hän ei saisi rakastua. Heidän suhteessaan ongelmana ovat Edenin hankala isä, Tylerin tyttöystävä, Edeniin ihastunut poika sekä tietysti se, että he ovat puoliksi sisaruksia. Mm. niiden ja monien muiden syiden takia heidän on pakko lopettaa suhteensa ja yrittää päästä toisistaan yli.

Dimily – Rakastan oli mielestäni yksi parhaista koskaan lukemistani kirjoista, ja haluan ehdottomasti lukea sarjan muutkin osat. Kirjan hieman erikoinen nimi tulee kirjan etukannen yläreunassa olevien sanojen alkukirjaimista: Did I Mention I Love You = Dimily. En ole ennen lukenut tämän tyylisiä kirjoja, mutta tämän jälkeen alan varmasti lukemaan niitä enemmän! Kirja oli mukaansatempaava, jännittävä, iloinen, surullinen, dramaattinen ja paljon muuta. Suosittelen tätä nuorille, jotka ovat kiinnostuneita romantiikasta ja parisuhteesta.

Maria Pukkila

Kirjan saatavuus