16. Kirjan nimessä tai kansikuvassa on kasvi

Maskame, Estelle: Dimimy – kaipaan

Kirjan alussa kerrotaan, kuinka Eden on jatkanut elämäänsä Tylerin yllättävän lähdön jälkeen. Hän keskittyy opintoihinsa Chicagon yliopistossa, ja palaa kesälomalla Santa Monicaan vanhempiensa luokse. Kaikkien yllätykseksi Tyler saapuu sinne myös ja yrittää sopia välinsä Edenin kanssa. Eden ei kuitenkaan ole aluksi yhtä halukas sopimaan välejään sen jälkeen, kun Tyler lähti pois ja jätti hänet yksin selvittämään heidän molempien aiheuttaman sotkun. Eden kuitenkin leppyy, kun hän lähtee Tylerin kanssa tämän uuteen kotiin Portlandiin, ja kun Tyler näyttää hänelle, mitä hän on tehnyt poissa ollessaan.

Dimimy – Kaipaan on erinomainen esimerkki siitä, kuinka kaikkein vaikeimmin saavutettavankin suhteen voi saada toimimaan. Tämä kirja oli mielestäni sarjan ehkä paras osa, koska se sisältää vihaa, periksiantamattomuutta, rakkautta ja hämmennystä. Koko sarjan motto “No te rindas – Älä anna periksi” on myös minun oma mottoni, koska vain periksiantamattomuudella voi saavuttaa tavoitteet.

Maria Pukkila

Kirjan saatavuus