25. Trendin aallonharjalla ratsastava kirja

Veirto, Kalle: Ohut hauska kirja 2

Anselmi pääsee parin kaverinsa kanssa paikalliseen antikvariaattiin TET-harjoitteluun. Aikaisemmin keväällä Anselmi on joutunut pahaan liemeen, kun häneltä varastettiin kallis kilpapyörä, jota hän oli koeajamassa.

Nyt hänellä on pienoinen rahaongelma. Harjoittelu kirjakaupassa tulee hyvään saumaan ja ongelmat alkavat

ratketa. Anselmi tajuaa myös, että antikvariaatin pyörittäminen ja kirjat ovatkin mielenkiintoisia. Hän tutustuu monipuolisesti lukemiseen ja kirja-alaan antikvariaatin omistajan johdolla. Hän alkaa vahingossa jopa lukemaan yhtä kirjaa.

Ohut hauska kirja 2 on nopealukuinen ja nimensä mukaisesti myös hauska. Kirjan henkilöille tapahtuu monenlaisia vastoinkäymisiä, mutta koheltamiseksi tapahtumat eivät missään vaiheessa muutu. Uskoisin, että kirja sopisi erityisesti koulukäyttöön. Kirja on ohut, helppolukuinen ja mielenkiintoinen. Myös henkilö, jolla on lukivaikeuksia pystyisi tämän kirjan lukemaan. Sivuja kirjassa on 146.

Arvosana: 9-
Maaria Ruoho

Kirjan saatavuus