Voit halutessasi tallentaa lainaushistorian

Lainaushistoriaa voidaan tallentaa halutessaan. Automaattisesti sitä ei tallenneta, vaan sinun on itse vaihdettava tallennus päälle. Vaihda kohdasta Lainaushistorian säilytys arvo Aina. Seuraavasta lainastasi alkaen lainaushistoria tallennetaan kirjastojärjestelmään.

Vaihda valikosta Lainhaushistorian säilytys arvo Aina, jos haluat säilyttää lainaushistorian.

HUOM Jos haluat kytkeä lainaushistorian tallennuksen pois päältä, voit vaihtaa valikosta taas arvon Ei koskaan. Tässä tapauksessa kuitenkin koko tähän asti kerätty lainaushistoria poistetaan myös.

Tallennettu lainaushistoria löytyy oman tilin Lainat/Varaukset-välilehdeltä.

Kun olet kerran asettanut lainaushistorian tallennettavaksi, tästä hetkestä lähtien lainatut teokset löytyvät Lainaushistoria-välilehdestä, joka löytyy Oman tilinLainat/Varaukset-välilehdestä. Lainaushistorian voit järjestää Lainauspäivän tai palautuspäivän mukaan, joko uusimman tai vanhimman päivämäärän mukaan. Voit järjestää listan myös Tekijän tai otsikon mukaan.