30. Joku on suositellut sinulle kirjaa

Maskame, Estelle: Diminy – tarvitsen

Kirja kertoo tapahtumista New Yorkissa, jonne Tyler on kutsunut Edenin viettämään kesää kanssaan. He ovat kumpikin yrittäneet päästä vuoden ajan toisistaan yli ja jatkaa elämäänsä, mutta kumpikaan ei ole onnistunut. He huomaavat pian, etteivät kerta kaikkiaan vain pysty olemaan erossa toisistaan. Kirja sisältää sarjan ensimmäisen kirjan tavoin dramatiikkaa, romantiikkaa, surua ja iloa.

Diminy – Tarvitsen oli sarjan ensimmäisen kirjan tavoin todella hyvä ja mukaansatempaava. Eroja ensimmäiseen osaan olivat mm. tapahtumapaikka, joka ensimmäisessä osassa oli Los Angeles ja tässä kirjassa New York, ja tässä kirjassa kuvailtiin yksityiskohtaisemmin päähenkilöiden rakkauselämää. Tätä kirjaa lukiessa innostuin entistä enemmän tästä sarjasta, enkä malta odottaa, että saan lukea sarjan kolmannen osan! Toisaalta en haluaisi lukea kolmatta osaa, koska se on sarjan viimeinen osa, enkä halua, että sarja loppuu!

Maria Pukkila

Kirjan saatavuus