Rakkautta, kaipuuta, yksinäisyyttä: Runoutta verkossa

Verkossa on kauniita tekstejä rakkaudesta ja niitä voi linkkaamalla lähettää toiselle silloinkin kun kopiointilupaa ei tekijänoikeussyistä ole. Jos sopivaa tekstiä ei löydy, aina voi kysyä kirjastonhoitajalta. 

Mikäli yksinäisyys tiivistyy murheeksi, siihenkin löytyy verkosta apua. Kirjastokin voi vinkata etäyhteyksiä tai keskusteluapua näinä aikoina. Makupalojen kokoelmalinkkien avulla voi vinkata useita palveluja kerralla verkkosivuilla tai somessa. 


Runoharrastajien verkkopalvelu:  Rakkausrunot.fi 

Kysy kirjastonhoitajalta -vastauskokoelma: Runoja luonnosta, vanhenemisesta, vuodenajoista, kuukausista, nalleista…mistä vaan voi kirjoittaa runon

Makupalat.fi:n kokoelma: Ystävyys

Makupalat.fi:n kokoelma: Miten tapaan kavereita etänä

Makupalat.fi:n kokoelma: Mielenterveys ja mielen hyvinvointi

Lukupiiri
Lukupiiri