Noormarkun kirjaston lukupiiri 12.10.

Noormarkun kirjaston lukupiiri kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 12.10.2020 klo 16.00.

Tuolloin lukulistalla on kirja Vigdis Hjorth: Perintötekijät.
Vetäjänä Anna Riihiluoma.

Tervetuloa!

Lukupiiri

Turvallisesti netissä -luento Noormarkun kirjastossa 6.10.

Noormarkun kirjastossa järjestetään tiistaina 6.10. Senior Surf -päivän luento. Luennon aikana perehdytään siihen, miten käytät turvallisesti nettiä tietokoneella ja muilla älylaitteilla. Luento on tarkoitettu kaikille nettiturvallisuudesta kiinnostuneille. Luennoitsijana Tommi Heikinniemi.

Tervetuloa!

digiopastus

 

Mangalukupiiri 1.10.

Mangalukupiiri kokoontuu seuraavan kerran torstaina 1.10. klo 17 Noormarkun kirjastossa, osoitteessa Laviantie 4.

Tuolloin teemana on muoti, ja lukulistalta löytyvät sarjat: Paradise Kiss (FI), Beauty Pop (ENG), Witch Hat Atelier (ENG) ja Runway de Waratte (Smile Down the Runway) (ENG). Vetäjänä Siina Vieri.

Voit osallistua mangalukupiiriin myös kotoa käsin soittamalla Google Hangouts -puhelun osoitteeseen porinmangalukupiiri@gmail.com.

Lisätietoja saa Anita Viinamäeltä (anita.viinamaki@pori.fi).

Tervetuloa!

Mangalukupiiri Noormarkun kirjastossa 10.9.

Mangalukupiiri jatkuu jälleen!

Seuraava kokoontuminen pidetään torstaina 10.9. klo 17.00. paikkana tuttuun tapaan Noormarkun kirjasto, Laviantie 4, 29600 Noormarkku. Tuolloin käydään läpi, mitä mangaa ja animea on tullut kesän aikana luettua ja katsottua. Vetäjänä Siina Vieri.

Voit osallistua mangalukupiiriin myös kotoa käsin soittamalla Google Hangouts-puhelun osoitteeseen porinmangalukupiiri@gmail.com. Lisätietoa Anita Viinamäeltä anita.viinamaki@pori.fi. Tervetuloa mukaan mangan maailmaan!